اخبار و مقالات

مصرف آردهای بدون تاریخ تولید و انقضا مورد تایید نیست
تاریخ انتشار : 1396/2/11 ساعت 15:58:40

مصرف آردهای بدون تاریخ تولید و انقضا مورد تایید نیست
 
۰۹:۵۰ (یکشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶)
اخبار مرتبط
» صادرات ۲۵۰ هزارتن گندم و آرد/ خودکفایی در تولید استمرار می‌یابد
» یکسان سازی و آزادسازی قیمت آرد به نتیجه نرسیده است
» ۵۰ درصد از واحدهای نان صنعتی در کشور فعال هستند/ تولید کنندگان نان‌های صنعتی از دریافت آرد یارانه‌ای محرومند

معاون اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو، گفت: استفاده از آردهای بدون درج تاریخ تولید و انقضا در تهیه فرآورده های غذایی، به هیچ وجه مورد تایید نیست.

مهندس سمیره صباح افزود: به دلیل چربی موجود در آرد این ماده غذایی در دمای معمولی بیش از یک الی ۳ ماه قابلیت مصرف ندارد لذا برای افزایش زمان نگهداری باید آن را در محل خشک و در ظرف دربسته و البته دمای خنک نگاه داشت.
 
وی ادامه داد: با فراهم ساختن این شرایط که عنوان شد، آرد را می توان تا ۶ ماه نیز مصرف نمود.
 
صباح تصریح کرد: ایجاد شرایط نگهداری این ماده غذایی استراتژیک کاری دشوار است و طبیعتا  به تنهایی از عهده صنف بر نمی آید، به همین دلیل و در حال حاضر راه صحیح آن است که برای پیشگیری از مشکلات بعدی ضوابط جاری به نحو شایسته صورت پذیرد.